juni, 2024

01jun15:0017:00Dobbeltkoncert: Jens Billingsø og Tine Refsgaard & TILT15:00 - 17:00

Info

 

Original sangskrivning på dansk

Eksistensviser, hverdagspoesi og historiefortælling fra 2 særegne sangskrivere.
1.6.24 kl. 15 (Dør kl. 14.30)
Salen, Gundestedgård
Gundestedvej 40, 4330 Hvalsø

Vi tør godt lægge hovedet på blokken og love publikum en helt særlig, ærlig og herlig eftermiddag i musiksalen på Gundestedgård!

Her spilles egne sange på dansk. De kommer fra hjertet og fra observationer af det pulserende og besynderlige menneskeliv.

Jens Billingsø og Tine Refsgaard har 2 gange tidligere afholdt DDobbelt DDuokoncert i Tines galleri. Ved denne 3. event spiller Jens solo og Tine spiller med sin kvartet, TILT.

Gå ikke glip af denne hjertevarme eftermiddag med original dansksproget musik, skrevet og spillet af musikere i nærvær og hengivelse.
Find Jens Billingsø og Tine Refsgaard & TILT på deres hjemmesider, YouTube og Facebook.
Dato: 1.6.
Kl. 15
Dørene åbner kl. 14.30.
Der kan købes kolde drikke.Billetter: 175,-
Via Billetto hér
eller betal på mobile pay 31 42 43 30 (Tine Refsgaard). Skriv   “1.6.  DIT NAVN” i emnefeltet.Unummerede siddepladser.
Musikerne:
1. sæt:
Jens Billingsø
Vokal og guitar
Besøg: www.jens-billingsoe.dk

2. sæt:
Tine Refsgaard
Vokal, guitar, klaver

Maja Romm
Elektrisk guitar

Tove Sørensen
Bas og kor

Christian Glass
Percussion og kor
______________
Arrangør:
Musik Ord Billeder
v. Tine Refsgaard
CVR 27100007
Kontakt:
tinerefsgaard@gmail.com

www.tinerefsgaard.dk

Og så lige en tur down memory lane…:

TILT 2003:

TILT er et af de nye, lovende navne til KarriereKanonen2003.

TILT spiller sange på dansk skrevet afsangerinde og komponist Tine Refsgaard. Bandet fik sin nuværendeform i 2000, selvom Tine allerede i 1995 for første gang samledesit eget orkester.

TILT er dog ikke defineret som ’TineRefsgaard med backing’, men som et band med fire medlemmer, derhver især vejer lige tungt på den musikalske vægtskål.

TILTs sange er præget af kærlighed tilmulighederne i sproget og til humoren, som kan sætte fokus på selvalvorlige problemstillinger.

Bandets store ønske og mål er at spille rigtigmange koncerter landet over de kommende år, og de arbejder p.t. på selv at finansiere udgivelsen deres debutplade i efteråret 2003. Pladen skal hedde ’Originalen’ – dels fordi en original er en person der handler efter hjertet, dels fordi TILTs sange er originale, og dels fordi navnet samtidig er en kommentar til det stigende antal CDer, der ser lyset i folks CD-brændere derhjemme.

Tine Refsgaard definerer kultur som kommunikation mellem borgerne, hvor man beriger hinanden åndeligt og intellektuelt: ’Kulturen hjælper en befolkningsgruppe med at identificere sig selv, og gør at den enkelte borger ikke føler sig ensom blandt sine egne. Kulturen kan få en person til at tage stilling til sin rolle og indsats i sit eget liv, og i den kollektive sammenhæng.’

Tine Refsgaard ser kommunikation gennem sange og musik som en mulighed for at skabe respekt og et nærende bånd mellem mennesker, som ikke kender hinanden, og understreger vigtigheden af, at mennesker har mulighed for at komme ud at høre musik som beriger. Ikke mindst sange på modersmålet, hvor man, hvis man synger med, oplever at ’synge med sin egen stemme’.

TILT er:

Tine Refsgaard (f. 1972):vokal Maja Romm ( f. 1973): guitar, kor Mikkel Nielsen (f. 1975): bas, kor Christian Glass (f. 1971): percussion, kor

Tid

(Lørdag) 15:00 - 17:00

Titel

Go to Top