Sangskriver og sanger Tine Refsgaard skriver eksistensviser på dansk i et udpræget lyttekoncert-koncept, hvor det kan give pote at spidse ører.

“Nærvær, ro og musikalitet…en autentisk sangskriver, der med sine tekster og melodier formår at fastholde en alvor og lethed, som taler direkte ind i kirkerummet”.
– Lise Trap, sognepræst og forfatter

“…nærværende, stille sange fyldt med mange vigtige ord.”
– Jan Ibsen, formand, Holbæk Kunstforening

“…en fantastisk koncert…finurlig leg med sproget, stor musikalitet...der blev grinet, klemt en tåre, holdt i hånd, givet krammere og sendt store store smil…”
– Holbæk Bibliotek

“Pop på hovedet fra en behageligt afslappet sangerinde”
– GAFFA

“Tekster og musik fyldt med skæve og originale indfald”
– FOLK OG MUSIK

“En række smukke, anderledes og meget kraftfulde sange”
– FYENS STIFTSTIDENDE

“Som et nådesløst punktnedslag”
– GAFFA

“Et godt indspark i det nye danske sangskriverfelt”
– JazzSpecial

” Engageret og livfuld. En smuk, skæv og original musikoplevelse”
– Fyns Amts Avis

”Her kan man forundre sig over og forelske sig i Tine Refsgaards rolige vokal og legende, lufige tekster. Hun skriver med både alvorlig og humoristisk pen”
– Jyllandsposten

“…intenst og hjerteknusende… Tine skriver sange, der er dybt personlige med et budskab der rammer i hvert fald mig lige i hjertekulen. Om livets op- og nedture, kærligheden, naturen, fællesskabet, næstekærligheden, sorg og glæde, minderne, drømmene…………… Sangene leveret med en indlevelse, der er sjælden og næsten gør sangene private, men alligevel ikke. De går ind og bliver til en følelsesmæssig stærk ting!”
Flemming Højgaard, koncertpublikummer.