“KOR FOR ALLE” d. 24.6. kl. 17 – 18.30

“Lejre Rytmiske Kor” holder den første KOR FOR ALLE-aften med korsang for alle sangglade voksne.
Kom og syng med!  – og tag gerne venner og familie med. Der er fri entré.

Det sker mandag d. 24. juni, 2019
kl. 17-17.45
i Salen i Hvalsø Kulturhus, hvor arrangør Tine Refsgaard står for at lede fællessangen.

Herefter er der “inspirationskoncert” med Tines kniv-skarpe Holbækkor: Visible Voices.
Koncerten er fra kl. 17.45-18.30  – og den er også gratis.

Denne aften kan man skrive sig på nyhedslisten, hvis man overvejer at være med i Lejre Rytmiske Kor, der starter op i august.
Send en uforpligtende mail om, at du ønsker at deltage – eller bare kom kl. 17 i Kulturhuset d. 24.6.!
Send til tinerefsgaard@gmail.com – skriv “Lejre Rytmiske Kor” i emnefeltet.

Om koret:
Lejre rytmiske kor er opstartet og ledet af Tine Refsgaard, Hvalsø.
Sangene udvælges og arrangeres i 1-3 stemmer af korlederen. Musikken bliver “blandet godt” indenfor de rytmiske og folkelige genrer: Pop, rock, vise, højskole, årstidens sange, Tines sange, verdensmusik…

Her får man mulighed for at synge en masse gode sange sammen! Man bliver glad i låget og får også mulighed for at udvikle grundlæggende færdigheder inden for stemmebrug: Vejrtrækning, klang, tonekendskab, rytme.

I koret har vi ja-hatten og det gode humør med, og der er plads til at synge med hver sit næb. Der er også plads til at lære nye sange og blive dygtigere, så Lejre Rytmiske Kor er ikke opstartet som en kaffe-snakke-klub, men ud fra et dedikeret ønske om, at skabe et dynamisk musikrum med masser af sangglæde!
Der synges efter tekstark og noder – ingen forkundskaber kræves.

Sæson – efterår 2019 (ØVESTED IKKE FASTLAGT – DET BLIVER I HVALSØ)
Start: Mandag d. 19. august, 2019 kl. 17-18.30
Sidste mødegang: Mandag d. 18. november, 2019 kl 17-18.30
– sidste mødegang afsluttes med en lille hyggelig koncert / fællessang for venner og familie.

Der er ferie uge 42

Pris:
975,- kr for efterårssæsonen (13 mødegange á 75 kr)

Der betales d. 1.9. via konto eller mobile pay – se nederst på siden. Således er der to prøvegange inden forefaldsdato med fri mulighed for at springe fra igen. Betalingen kan efter aftale forefalde i 2 rater (1.9. og 1.10)
Ved senere opstart betales 75 kr pr gang for resten af sæsonen. Betaling forefalder også hér efter to “gratis” mødegange.
Kontingent refunderes ikke ved udmeldelse af koret.

Hvordan kommer man med i koret:
Send en mail med ønske om startdato og med info om: Navn, postadresse, mailadresse, telefonnummer. Send til tinerefsgaard@gmail.com  – skriv gerne Lejre Rytmiske Kor i emnefeltet.
Svartiden er op til 5 dage.
Hvis noget haster så ring eller send en sms.

Vel mødt i Lejre Rytmiske Kor!

 

Om korlederen:
” Jeg er født i 1972 og er uddannet sanger, musiklærer og korleder ved Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh 1994-2000. Jeg har siden ernæret mig som udøvende musiker og sanger, underviser og skabende kunstner inden for sangskrivning, komposition og billedkunst.

I 2019 er jeg korleder for Lejre Rytmiske Kor, korleder for Visible Voices i Holbæk, kirkesanger i Soderup-Eskilstrup sogne, sanger og sangskriver hos Tine Refsgaard trio og billedkunstner (medlem af Lejre Kunstforening) samt sanger i Tone of Voices Orchestra.

Jeg bor i Hvalsø med min familie, der består af 4 medlemmer + 4 firbenede. Vi flyttede til Hvalsø i april 2018. Vores søn på 8 går på Hvalsø Skole og vores datter på 12 er netop startet på Firkløverskolen, da hun har Aspergers. Før vi flyttede til Hvalsø, havde vi bygget et hus i Ejby (også i Lejre kommune) og før det (frem til 2010) boede vi i lejlighed på Nørrebro i Kbh. Jeg er født og opvokset i Odsherred.
I mit professionelle liv prioriterer jeg at arbejde med mennesker og materialer på locations, der løfter mig og giver mig glæde. “Handle with Art” (og ikke “Handle with care”, da jeg ikke tolker livet som skrøbeligt) – “Handle with Art” , kalder jeg manøvren, som handler om at gribe eget liv og være til på en autentisk og opbyggende måde for mig selv og således også min familie. Det handler om glæde i livet! Fra årsskiftet 2018/2019 omlagde jeg derfor mit arbejdsliv til at arbejde professionelt og projektorienteret med at skabe og formidle musik og kunst. Herigennem møder jeg spændende mennesker og laver kreative og ofte uafprøvede aktiviteter.”

 

Mere praktisk:
Lejre rytmiske kor er opstartet og ledet af Tine Refsgaard.

Al henvendelse sker til:
Tine Refsgaard
Mobil 31 42 43 30
Mail: tinerefsgaard@gmail.com
Hjemmeside: www.tinerefsgaard.dk

Firma:
Fabel
SE 27100007

Smedeholmen 13
4330 Hvalsø

Mobile pay: 31 42 43 30

Bank: Sparekassen Sjælland – konto 0520 0000663622