Lejre Rytmiske Kor er startet i august 2019 og ledet af Tine Refsgaard, Hvalsø. Koret tæller 45 sangere – mange i alderen 30-50 år. Der er stadig tilgang til koret, som grundet pladshensyn vil lukke for nye sangere ved omkring 60 deltagere.

Sangene udvælges og arrangeres af korlederen. Musikken er “blandet godt” indenfor de rytmiske og folkelige genrer: Pop, rock, vise, højskole, årstidens sange, verdensmusik…

Her får man mulighed for at synge en masse gode sange sammen! Man bliver glad og får også mulighed for at udvikle grundlæggende færdigheder inden for stemmebrug: Vejrtrækning, klang, tonekendskab, rytme.

KLIK HER for at finde korets repertorie

I Lejre Rytmiske Kor har vi ja-hatten og det gode humør med, og der er plads til at synge med hver sit næb. Der er også plads til at lære nye sange og blive dygtigere, så Lejre Rytmiske Kor er ikke opstartet som en kaffe-snakke-klub, men ud fra et dedikeret ønske om, at skabe et dynamisk musikrum med masser af sangglæde!

Noder og tekster
Der synges efter tekstark og/eller noder – og noget læres udenad. Ingen forkundskaber kræves.
Noder udleveres ved korprøver og afleveres “i kassen” igen. Vil man have noder hjemme eller i egen mappe, downloades de her på hjemmesiden.
Man krydser sig af på den fremlagte deltagerliste ved ankomst.

KLIK HER for at se:  Øvetid  / Sæson  / Priser

Øvested: 
Gundestedgård
Gundestedvej 40
4330 Hvalsø

Parker bil/cykel på p-pladsen til højre på stikvejen.
Følg skiltning til salen.

Der er 800 meter fra Hvalsø Station til Gundestedgård.

Vel mødt i Lejre Rytmiske Kor!

Korlederen: Jeg hedder Tine Refsgaard og er uddannet sanger, musiklærer og korleder ved Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh 1994-2000. Jeg er selvstændig og ernærer mig som udøvende musiker, sangskriver og sanger, underviser og skabende kunstner inden for musik og billedkunst.

Korets arrangementer:


KOMMENDE:
KONCERT på Gundestedgård i Hvalsø d. 18.11. kl 18.
Fri entre og efterfølgende fællesspisning.

TIDLIGERE:
KONCERT ved Hvalsø Kulturnat d. 6.9. kl 18 på Torvet.

“Sensommervise”, “More Sokol Pie”, “You`ve got a friend” , “Juliana”.

“KOR FOR ALLE” d. 24.6. kl. 17 – 18.30 i Hvalsø Kulturhus.
Workshop (“Juliana”, “More Sokol Pie” og “Du kom med alt hvad der var dig”) og efterfølgende koncert med Visible Voices.

 

FIND korets repertorie

SE Øvetid  / Sæson  / Priser

GÅ TIL maleri