FOREDRAG og SALONER

Foredrag om liv, død, sorg og glæde

“Den sidste lakrids”
I dette foredrag fortæller og synger jeg om mine erkendelser i mødet med døden.
Foredraget tager udspring i mit kærlige forhold til min mor, om hendes kræftsygdom og død, da jeg blev voksen.
Jeg husker den dag, på sygehusets parkeringsplads, og jeg var klar over, at vi sammen, idag, havde spist “den sidste lakrids”.
Foredraget handler om kærlighed, sorg og håb, om mod til at følge sit hjerte, om hvordan man “passer på sig selv”, om mødet med Gud, om mødet med de kontraster og den deraf affødte livsglæde, som jeg bærer i mig.

Ord og toner

Jeg er sanger, sangskriver, ord-menneske og billedmager og har skrevet sange om min mors sidste tid og de oplevelser og erkendelser, som mødet med døden – og livet – gav mig.
Historien om “min mor” er ikke éns for nogen, men vi har alle en mor, og fortællingen kan være med til at åbne døren til vores hjerter og komme noget grundlæggende i os nærmere.

 

Foredrag: Vær dig selv! (psst  –  kan du være andre?)

“Det er, som det er”
Et foredrag om at bruge sig selv i det liv, man har fået i gave.
Jeg fortæller min historie som personlig frihedskæmper, hvor jeg fra jeg var 48 år begyndte at leve mit liv efter hjertet. Og det har ellers ikke ligget i kortene, som barn af 70`erne.
Omdrejningspunktet i foredraget vil være min erfaring af, at modstand og krise er et muligt konstruktivt springbræt til en ny idé, til en bedre måde og i sidste ende til en fundamentalt bedre tilværelse. Det gode liv går gennem ild og vand, ikke udenom. Jeg har erfaret, at det vi er bange for ikke er så farligt, som vi tror. Jeg ved at mod og handling gør en forskel. Afslutningsvis vil det i enhver sammenhæng konkluderes, den grundlæggende værdi og miraklet i livet, er livet selv.

Pris:

Foredrag: 5.500 (momsfri)
Salon i din stue eller i kulturhuset: 200 kr pr deltager – minimum 20 deltagere.

Booking:
Mobil: 31 42 43 30
tinerefsgaard@gmail.com