Tine Refsgaard
Billedkunst og kunstkalender
Hvalsø

Mine motiver bevæger sig i overgangen mellem det figurative og det nonfigurative. Intuitionen styrer, når jeg improviserer mine billeder i olie på lærred og akvarel på papir.
I mit energiske arbejde med farverne befinder jeg mig det frieste, mest kreative sted, jeg kender.

Det kan føles som en dans at male, og jeg kan opleve, at jeg lytter lige så meget, som jeg ser. Derfor er jeg kunstner, eller nærmere, livet er, og mit kald er at forholde mig kunstnerisk skabende til det. Jeg kalder det: ”Handle With Art”.

Værkerne gives ikke titler, da jeg vil lade beskueren skabe sin egen historie. For mig er billederne deres egne. Deres møde med publikum blander jeg mig ikke i.

Den indre bevægelse i arbejdet med kunst, der er det centrale og den kunstneriske proces er guddommelig, spørger man mig.  At skabe kunst, at leve, handler ikke om at være anerkendt eller at få at vide, hvad du skal gøre. Det handler om at være og at være åndeligt i bevægelse og om at give noget af sig selv til verden. Kunst er en bevægelse i et menneske.

F. 1972
Uddannet sanger og musiker v. Rytmisk Musikkonservatorium 1994-2000
Autodidakt billedkunstner med atelier og galleri i Hvalsø, Lejre fra 2019
Foredragsholder, sangskriver, kreativ inspirator, underviser, korleder
Selvstændig i firmaet ”Musik Ord Billeder”

Kontakt:
Telefon: +45 31 42 43 30
Mail: tinerefsgaard@gmail.com

www.facebook.com/tinerefsgaardmusikordbilleder