september, 2022

14sep14:0016:00"Den sidste lakrids – og hvad derefter skete". Et musikalsk foredrag (for medlemmer)14:00 - 16:00 Aktivitetshuset, Nygade 1

Info

Den sidste lakrids – og hvad derefter skete

Mangekunstner Tine Refsgaard kommer denne eftermiddag og fortæller om sit liv gennem musik, ord og billeder. Tine Refsgaards voksenliv har været præget af bevægelse, kreativitet, omskiftelighed, sygdomme, diagnoser og død i den nærmeste familie, og det har givet hende kræfter og indsigter, som hun bruger professionelt. Gennem sit arbejde i kunsten og i et livslangt kald mod ”det sande liv”, gennem samtaler med Gud og i mødet med kærligheden, er hun nu, i sommeren 2022, landet i en ny start som 50 årig. ”En ny start” som i grunden er ”en landing tilbage i det grundlæggende”, hvor lykke er at trives, som den man er.

Hendes personlige fortælling bakker hun op af viser og sange af bl.a. PH, Carl Nielsen og Evert Taube, som hun vil spille og synge for os.

Om Tine Refsgaard: Født 1972, konservatorieuddannet sanger, sangskriver, korleder, sanger i Tone of Voice Orchestra, autodidakt billedkunstner og glad for at skrive eksistentiel poesi. Har eget galleri og lever professionelt af sin kunstneriske virke i sit firma: Musik Ord Billeder.

Arrangør: Seniorforeningen i Tølløse
Sted: Aktivitetshuset
Tid: 14 – ca. 16 inkl kaffepause.

Tid

(Onsdag) 14:00 - 16:00

Sted

Aktivitetshuset

Nygade 1

Go to Top