december, 2019

07dec21:00Koncert med Tone of Voice Orchestra i ÅrhusAtlas - Århus21:00

Info

TONE OF VOICE ORCHESTRA er et orkester af stjernemusikere fra folkemusik-, jazz- og indiepop-scenerne. Med intensitet og dedikation til musikken, suges kraften fra orkestrets skandinaviske rødder op gennem gulvbrædderne, blandes med inspiration fra verdensmusik, pop og jazz og gives fri i et festfyrværkeri af improvisatorisk vildskab, dansevenlige grooves og melodiske ørehængere. Holbæk: I har ikke hørt et orkester som dette før, og arrangøren er overbevist om, det bliver en fantastisk aften!

Musik og tekster er skrevet af Fredrik Lundin og Trinelise Væring. To stærkt profilerede musikere med en række udmærkelser og priser i rygsækken fra særdeles aktive musikerliv levet med originalitet og hengivenhed til musik og musikalsk væren.

Pressen skriver om deres andre musikalske projekter:

”Væring er én af vor mest spændende og udfordrende kvindelige, musikalske kunstnere” Klaus Lynggaard, Dagbladet Information.

”It is amazing how Lundin knows how to interpret a feeling or atmosphere in music, wonderful!”. Jan van Leersum, Rootstime.be

”En gang emnint og energiladet nutidsmusik” ***** Berlingske Tidende

Musikerne i TONE OF VOICE ORCHESTRA, er:

Vokaler og percussion: Trinelise Væring, Tine Refsgaard, Ania Rybacka og Maria Kynne
Drejelire, sækkepibe, skalmeje og fløjte: Mads Kjøller-Henningsen
Violin: Emma Kragh-Elmøe
Saxofoner og basfløjte: Fredrik Lundin
Swedish harp bass: Joel Illerhag
Trommer og percussion: Jesper Uno Kofoed og Anders Provis

Arrangør:
Koncerten er arrangeret af vores lokale kunstneriske iværksætter, sangerinden Tine Refsgaard, som vi kender som kaptajn ved Fyraftenssang i Rotationen, som korleder for Visible Voices, som stifter af Lejre Rytmiske Kor og som billedkunstner ved lokale udstillinger i bl.a. Restaurant Sidesporet, Allerslev Rådhus og Domus Felix.

www.tinerefsgaard.dk
Musik I Ord I Billeder

https://www.facebook.com/tinerefsgaard/

 

Billetter i forsalg – klik hér

230,- unummererede siddepladser

***

ARRANGØR:
Tine Refsgaard

Billetansvarlig:
Sidesporet

Tid

(Lørdag) 21:00

Go to Top