maj, 2024

Dette er en gentagende begivenhed

18maj10:0016:00Kunst i pinsen - hos Tine på Sillemosegård. Gæsteudstiller: Heidi Vang10:00 - 16:00 Sillemosegård, Holbækvej 52

Info

 

Galleri
“Musik Ord Billeder”

Sillemosegård
Holbækvej 52
Nørre Hvalsø
4330 Hvalsø

Udstillere:
Tine Refsgaard
Heidi Vang

Åbningstider:
18.-19.-20. maj kl. 10-16

Gå til hjemmesiden for Kunst i pinsen
Tilmeld Tine Refsgaards nyhedsbrev i øverste højre hjørne

Gæsteudstiller: Heidi Vang 

“Jeg er lokal og nyudsprungen billedkunstner og glæder mig til debut på Kunst i pinsen. Mit udtryk vil jeg beskrive som abstrakt ekspressivt med et element af det figurative. Inspiration hentes i naturen, mennesket og verden som den kommer til mig. Mine billeder/ værker er ofte en kommentar til, hvordan vi vælger at leve/ være i verden.

Jeg maler gerne med akrylmaling på pap, plader eller lærred – sommetider som mixed media men arbejder også med keramik, linoleumstryk, strik (vægtæpper), broderi og collage. Jeg kan ikke lade være med at sy.

Efter et år på kunsthøjskole læste jeg kunsthistorie på Københavns Universitet og uddannede mig til beklædningsformgiver og billedkunstlærer, så kunsten har altid været i og med mig. Jeg har malet hos etableret kunstner og samarbejder med billedkunstnere fra Roskilde og Holbæk om udvikling af eget og hinandens formsprog og stilmæssige udtryk. Som billedkunstlærer har jeg fingrene i materialer og får ideer hele tiden og deraf udspringer lysten til mere.

I kunst i pinsen har jeg valgt at deltage med keramiske billedvaser, malerier, quiltede patchwork sommertørklæder samt lidt grafiske værker.

Vi ses på Sillemosegård, Holbækvej 52 i Nørre Hvalsø.”

 

Kontakt:
heidi-vang@hotmail.com
tlf.: 61 67 00 69

 

Tine Refsgaard : Musik Ord Billeder

Musiker, sangskriver og billedkunstner Tine Refsgaard lader kreativiteten komme til orde i sin legende brug af stærke og kontrasterende farver, fablende figurer og letbenede linjer. Olie- og akvarelmalerier i varierende udtryk og teknikker.

“Mit kald er at forholde mig kunstnerisk skabende til tilværelsen. At skabe musik, ord og billeder giver mig glæde, energi og klarhed. Kreativiteten og kunsten er mit talerør og min oversætter.“

Omgivelserne: Galleriet ligger som en del af “Sillemosegård” og her er fredelig natur og meget børnevenligt. Hønsene må fodres. Tag gerne din egen madpakke med også 😉

Kolde og varme drikkevarer kan købes – der er hjemmebag til kaffen. P-plads og toilet forefindes.

https://www.tinerefsgaard.dk

 

Kontakt:
tinerefsgaard@gmail.com
tlf.: 31 42 43 30

 

Tid

(Lørdag) 10:00 - 16:00

Sted

Sillemosegård

Holbækvej 52

Go to Top