maj, 2021

23maj15:0016:30LIVE-koncert: Spicy Trio spiller v. Kunst i pinsen15:00 - 16:30

Info

Spicy Trio

Spicy Trio lyder af et helt orkester. Og krydret er det – en dejlig gumbo af blues, jazz og gospel for fulde gardiner.
Sanger Lea Thorlann, guitarist Jakob Frandsen og deres musikalske gæst, bassist Claus Kaarsgaard klæder hinanden utrolig godt musikalsk, og de spiller sammen med stort teknisk overskud, spilleglæde og lune.

Lea Thorlann er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium og hun har sunget i mange forskellige genrer og orkestre – både lead og kor. Hun har løftet i alt fra Dansk Top med Birthe Kjær og Johnny Reimer, folk med Lars Lilholt og Troels Jensen & The Healers – et 10 mands orkester med svampet, groovy blues, og hun er kendt for sine stærke Janis Joplin fortolkninger.

Jakob Frandsen er uddannet på konservatoriet i Den Haag, og han spillede sig vejen fra det hollandske jazzmiljø i 90’erne hjem til DK, hvor han har swinget og groovet sig igennem egne orkestre og blandede sammenhænge igennem det ganske land.

Claus Kaarsgaard er Konservatorieuddannet bassist med undervisning fra bl.a Niels-Henning Ørsted Pedersen, Anders Jormin og Jesper Egedal. Efter at Claus kom hjem fra studieophold i Sverige, Holland og Belgien har han i 20 år indspillet og turneret med et væld af jazzmusikere i hele Europa, arbejdet som teatermusiker samt spillet både orkester- og kammermusik.

Spicy Trio; Det er hygge, det er glæde – og det lyder bare sk…. godt!

Tid

(Søndag) 15:00 - 16:30

Go to Top