april, 2024

28apr14:0018:00Pop up galleri: "Fantasifugle forårsfornemmelser". (For interesserede: Fællessang kl. 16-17)14:00 - 18:00 Gundestedgård (Gundested Campinghaver), Gundestedvej 40

Info

I salen på Gundestedgård, Gundestedvej 40 i Hvalsø, afholder Tine Refsgaard forårsudstilling med sine farverige fabelfugle.

Fugle er et tema i flere af hendes malerier, og denne dag præsenterer hun en række fugle – store og små, i alskens former og farver.

Der er opstillet caféborde og der kan købes kaffe/the/juice og hjemmebagt kage for 10 kr. pr. enhed.

PROGRAM:
Kl. 14 – 16 er der fri entre til udstillingen.
Kig ind i 5 minutter eller lav en “cafétur” ud af det.
.
.
Kl. 16 – 17 er der fællessang. ALLE som vil være med er velkomne uanset næb. Det koster 50 kr. at deltage til fællessang, og man køber adgang frem til kl. 16 via mobile pay eller kontant.
.
.
Vi synger alle de skønne forårssange: Kom maj du søde milde, Den blå anemone, Forårsdag, Det er idag et solskinsvejr og mange andre… Tine Refsgaard akkompagnerer og synger for.
.
.
Kl. 17-18 er der igen fri entré og galleriet lukker kl. 18.
Hvem møder du:
Arrangøren, billedkunstner og musiker Tine Refsgaard, er tilstede på dagen og fortæller gerne om sine teknikker, inspirationer, farvevalg osv. Du spørger bare!

Ud over udstilling og sang er dette en mulighed for at komme ind og opleve Gundestedgård, som er et hélt særligt sted! Det er et kig værd i sig selv, da det opleves som om tiden har stået stille hér siden 1960`erne.

Der er blandt andet ophængt hundredevis af fotos fra egnen, som går langt tilbage. Her er også en samling af gamle grammofoner. Ole, som ejer Gundestedgård vil være til stede og han er den rette at gå til, hvis man vil vide noget om lokalhistorie.

Afslutningsvis skal det ikke undervurderes, hvor smuk en gåtur i skoven om mosen ved Gundested er ved denne tid, og man er velkommen til at tage en runde.

Det hele slutter kl. 18 og man kan komme og gå undervejs, som det passer i dagsformen.

Vel mødt!
Arrangør:
Musik Ord Billeder
v. Tine Refsgaard
Kontakt: tinerefsgaard@gmail.com
www.tinerefsgaard.dk

Her er eksempler på Tines fuglebilleder fra tidligere udstillinger.

 

 

 

 

 

 

 

Tid

(Søndag) 14:00 - 18:00

Sted

Gundestedgård (Gundested Campinghaver)

Gundestedvej 40

Go to Top