september, 2021

02sep19:00Sensommeraften i Strandparken19:00

Info

https://holbaek.dk/nyheder-og-presse/nyheder/kultur/2021/sensommeraften-i-strandparken/
Fri entre

Dette arrangement er en fortsættelse den årlige tradition ”Sommeraftener i Strandparken”, og programmet er igen i år spækket med indslag.

Sangerinden Julie Berthelsen medvirker som solist, og der kommer besøg af operasanger og konferencier Jens Christian Wandt samt slotsorganist Jakob Lorenzen fra Christiansborg Slotskirke. Med sig har de Holmens Kantori, som består af 14 professionelle sangere.

Foruden Holmens Kantori medvirker også en strygekvartet fra FøniXensemblet, der er Holbæks ensemble med nogle af landets dygtigste klassiske musikere.

Derudover gæster to lokale, dynamiske kor scenen – nemlig Visible Voices samt Loud & Reloaded.

Årets aktivitetspris uddeles. Prisen går til en person, forening eller institution, som har gjort en særlig indsats inden for idræt-, kultur- eller foreningsområdet.

Det bliver et skønt midsommerprogram med korsang og solistiske indslag bundet sammen på en hyggelig og uhøjtidelig måde. Foruden sangsolisterne vil der traditionen tro også blive mulighed for at synge med på en håndfuld fællessange.

Der er også mulighed for at købe mad og drikke i parken, men publikum kan også selv tage picnic-kurven i hånden og klapstolen under armen og dække op i det fri.

Der er frit slag på plænen under den åbne himmel, og arrangementet er gratis, så alle interesserede kan dukke op til en aften i musikken og hyggens tegn.

Visible Voices

Tid

(Torsdag) 19:00

Go to Top