marts, 2024

23mar11:0017:00Tine Refsgaard udstiller ved Fugas Forårsudstilling 2024, Brøndsalen, Frbg. Have11:00 - 17:00 Brøndsalen ved Frederiksberg Have, Frederiksberg Runddel 1

Info

Tine Refsgaard udstiller akvareller på Fuga´s Forårsudstilling, 2024.

Åben hverdage kl. 11-18 og lørdag 11-17 til og med d. 23.3.2024

5
Tine Refsgaard

Kære gæst.
Velkommen til min del af FUGAs udstilling, som jeg kalder ”COME WHAT MAY”.

Titlen henviser til, at jeg skaber billederne improviserende og jeg er åben for selv at blive overrasket.
Og nå ja, så begynder jeg efter 52 leveår at skimte mønstret: Livet kaster drypvist tunge møbler efter os, og jeg arbejder, gennem kunst, natur, krop, meditation og fordybelse på, at acceptere dét præmis og finde ro. Jeg har en fornemmelse af, at når et menneske accepterer smerte, opleves glæde…og så fremdeles.

Jeg hedder Tine Refsgaard, jeg er født i Odsherred i 1972, uddannet på musikkonservatoriet i 2000 0g er autodidakt billedkunstner.
Jeg gør bevægelser  kreativt, skabende og spirituelt, og mine bevægelser kommer der musik, ord og billeder ud af. På denne måde ser jeg, at der kommer medgang af modstand, der kommer glæder af sorger, der kommer forløsning af fortvivlelse. Jeg bliver helet af at male og musicere, og jeg lever for og af min kreativitet.

Jeg har galleri i mit hjem i Hvalsø, og her er du altid velkommen (uden for åbningstid: ring først: 31 42 43 30) .

Koncerter:
I galleriet og i den tilstødende have afholder jeg intimkoncerter med originale kunstnere henover sommeren. Ved sådan en dag oplever man altså både billedkunst, musik, høj himmel og den smukke natur, som vi bor midt i. Og selvfølgelig en masse smukke mennesker, der ligesom du, givetvis, kipper ansigterne op mod sommersolen og lytter til musikken. Man må tage madpakke med og der er en lille sommerbar med kølige drikke.

 

Mine næste events:
28.4.:
Jeg har næste gang udstilling og fællessang d. 28. april på Gundestedgård (se kalenderen på forsiden www.tinerefsgaard.dk)

18.-20. maj:
Der er åbent i galleriet i 3 dage ved ”Kunst i pinsen” d. 18.- 20. maj kl. 10-16. Udstillere: Tine Refsgaard og gæsteudstiller Heidi Vang.

1.6.:
Lørdag d. 1.6. kl. 15 – 17 er der sommerkoncert med Jens Billingsøe og jeg – og hélt vildt og fantastisk  kommer mit elskede TILT og spiller nogle numre. Vi spille egne sange på dansk. Se musikvideo Tine Refsgaard & TILT:  “Vi gror”

Hvis du vil være med til mere musik, ord, billeder, vil jeg anbefale dig at tilmelde dig nyhedsbrevet på min hjemmeside: www.tinerefsgaard.dk. Jeg skriver det personligt og sender ud 6-8 gange årligt.

Jeg har også en youtubekanal  og en facebookside , begge er du velkommen til at abonnere på.

 

Tak for interessen.

Med venlig hilsen, Tine Refsgaard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tid

(Lørdag) 11:00 - 17:00

Sted

Brøndsalen ved Frederiksberg Have

Frederiksberg Runddel 1

Go to Top