oktober, 2022

12okt19:30Visible Voices & Tine Refsgaards 10 års jubilæum19:30 Rotationen / Sidesporet, Holbæk, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

KONCERT
2012 – 2022

Det bliver et festfyrværkeri af nye og gamle sange, fra et stort og varieret repertoire, når Visible Voices og Tine Refsgaard markerer 10 års samarbejde med en jubilæumskoncert.

Sammen skal vi opleve nogle af de dynamiske og rytmiske korarrangementer, som Visible Voices og Tine Refsgaard har lagt krop og sjæl i, gennem de sidste 10 år.

Det bliver en aften med godt humør, stor klang og sprøde toner, som giver varme om hjertet og smil på læben.

Visible Voices
Visible Voices er et rytmisk kor bestående af 30 stemmer under musikalsk ledelse af Tine Refsgaard. Koret synger 3 til 7-stemmige satser i genren pop, soul og rock og varierer mellem a cappella og akkompagnerede numre. Koret har base i Holbæk.

Tine Refsgaard
Tine Refsgaard er en efterspurgt musikalsk kompetence, der i sit engagement motiverer kor og publikum med et swingende klaverakkompagnement. Tine er uddannet sanger og korleder ved Rytmisk Musikkonservatorium og har solid professionel erfaring fra en række musikalske sammenhænge – både som sanger, sangskriver og underviser.

Se mere på www.visible-voices.dk eller visiblevoiceskor på Facebook

Fotograf: ISO4300

 

 


Foto: ISO 4300

 

 

 

 

 

 

Fotograf: Claus Bech

Tid

(Onsdag) 19:30

Sted

Rotationen / Sidesporet, Holbæk

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Go to Top