HOLD DA OP!
Jeg er glad, tilfreds og stolt: NU blev kunstkalender 2023 færdig.
Der ligger hundredevis af timer i denne kalender, og selvom det “bare” er grafisk bearbejdning af malerier i olie og akvarel, så jeg har jeg arbejdet for, at kalenderen i sig selv også har sit eget kunstneriske udtryk og sin egen vibration.

Ordene i kalenderen har jeg formuleret dette efterår og de står, ligesom sidste års ord, på skuldrene af mine personlige oplevelser i året, der gik. Mit håb er, at de på en eller anden måde kan give noget til verden, fordi de erfaringer vi drager som mennesker – både glæder og sorger – kan være en styrke for andre mennekser. Jeg tror på, at menesket er et kollektivt væsen, også selvom vi måske ikke alle er lige selskabeligt anlagt, så har vi fælles referencer, hvor vi kan løfte, inspirere, trøste og skubbe hinanden ad de spor, vi hver især ønsker at betræde.